Belysningsanlæg

Udendørs / indendørs
Der findes forskellige kriterier for indendørs og udendørs belysning, men fælles for de to er, at belysningen skal være optimal ifht. de givne omstændigheder samt opfylde kravene for den primære funktion.

Sikkerhedsfaktorer gør sig eksempelvis især gældende ved udendørs belysning af virksomheder, parkeringspladser samt institutioner.

Udskiftning af gamle amaturer
Synger dit belysningsanlæg på sidste vers eller er el-udgifterne for høje i det lange løb, udskifter vi det gerne med et nymoderne og økonomisk amatur.
At udskifte hele amaturet kan imidlertid virke som en drastisk løsning, men er dog ikke den eneste, hvorfor det i dit tilfælde blot kan handle om at skulle finde frem til den mest energieffektive lyskilde til dine amaturer. Er du i tvivl, foretager vi gerne et tjek af dit belysningsanlæg.

Førstegangskøber
Er du førstegangskøber af et belysningsanlæg, står vi klar med den rette rådgivning, hvorefter vi sammen finder frem til en løsning, der imødekommer dit specifikke behov.

Energieffektivitet
Det kræver god vejledning at kunne træffe valget om det rette belysningsanlæg, da det forkerte valg kan vise sig enten at være uøkonomisk eller resultere i en dårlig belysning, der ikke tjener det konkrete formål.
Dit belysningsanlæg skulle gerne være en fornuftig langtids--investering og det er derfor kritisk, at du går efter energieffektive amaturer og lyskilder.

Vi tilbyder;

 • Rådgivning i forbindelse med indendørs belysningsanlæg

 • Rådgivning i forbindelse med udendørs belysningsanlæg, med/uden lys-sensorer (styringssystemer)

 • Vurdering samt rådgivning i forbindelse med udskiftning af amaturer

 • Vurdering samt rådgivning i forbindelse med den optimale belysning samt valg af lyskilder

 • Etablering og følgende servicering af alle typer belysnings-anlæg

 

 


Læs mere om Michaels El-service

Hårde Hvidevarer - El-apparater - Belysning - Installationer

Michael's El-service tilbyder:

 • Telefon- og EDB-installationer
 • Beslysnings- og tavleanlæg
 • Stort udvalg i lampe- og halogenbelysning
 • Salg, service og reparation af hårde hvidevarer
 • Renovering og eftersyn af gamle installationer
 • Installationer i nybyggeri bl.a. IHC-anlæg
 • Byggestrøm

Kort sagt... uanset hvornår du har brug for en elektriker - så kontakt os og få et godt tilbud!

Besøg vores butik på Søndergade, og se det store udvalg af hårde hvidevarer, lamper, tilbehør og andre el-artikler.

alt i el, badeværelseslamper, belysning bad, belysning stue, bordlamper, el butikker, elektriker, el installatør, el forretning, el installationer, el light, el pære, el salg og service, elektriker, elsalg, el teknik, gulvlamper, hvide varer, hvidevare butik, hårde hvidevarer, komfur, køkken lamper, køleskabe, lampe bad, lampe spot, lamper, lamper pendler, led pærer, loftlamper, massive belysning, moderne belysning, opvaskemaskine, opvaskemaskiner, pendler, rislamper, salg af hårde hvidevarer, skrivebordslampe, spisebordslamper, spotlamper, standerlamper, tilbud hvidevarer, tørretumbler, vaskemaskiner, væglamper

Michael's El-service ligger i Sakskøbing mellem Maribo og Nykøbing Falster på Lolland