ELEKTRIKER

Bor du i Sakskøbing eller på Lolland/Falster og skal have foretaget en el-installation eller andet elektrisk arbejde, har Michaels El-Service den rette mand til opgaven.

Vores dygtige elektrikere udfører alle former for elektrisk arbejde, heraf reparation og installering af såvel store som små elektriske anlæg. I dag er vi alle afhængige af elektriske systemer, der er med til at gøre vores dagligdag lettere og mere komfortabel. Disse elsystemer kan eksempelvis styre diverse computernetværk samt industrirobotter og telefon- og alarmanlæg.

Vores elektriker varetager en bred vifte af installeringer, samt øvrige vedligeholdelsesopgaver såsom;

  • Installering af computerstyrede elsystemer, eksempelvis computerstyret lys til private hjem og kontorer
  • Strømtilslutning til lys i nye bygninger
  • Reparation og udskiftning af ledninger og kontakter til strøm
  • Arbejde med data- og teleanlæg, alarmsystemer samt industrimaskiner
  • Videoovervågning
  • Varmepumper

Hos Michaels El-Service har vores elektriker et bredt kendskab til måleteknik, el-teknik, installation, styring, regulering og opbygning af alarmsystemer. Herudover er han fortrolig med samtlige love og regler på dette fagområde.

Vi er parat til at rådgive dig om elektriske løsninger i forbindelse med din specifikke situation. Vi bistår dig med grundlæggende indsigt og viden om det elektriske arbejde, uagtet om det drejer sig om simple strømstik, maskiner, computere eller alarmer m.fl.

Herudover bliver du som kunde vejledt i, hvordan de pågældende elektriske apparater og systemer virker.

Som elektriker er det vigtigt at have en stor indsigt og viden samt et godt overblik, idet strøm er farligt at arbejde med. Hos Michaels El-Service er sikkerhedsforanstaltninger og arbejdsmiljø nogle faktorer, der altid bliver taget alvorligt.