LG W5J5TN3W vaskemaskine

DKK 6,995.00 DKK 4,499.00 inkl.moms

Type: Frontbetjent
Energiklasse: A+++-30%
Kapacitet: 8 kg.
Centrifugeringsevne: A
Dimensioner: (DxBxH) 56x60x85
Vaskeevne: A
4 års garanti: Ja
Farve: Hvid
Centrifugering: 1400 omdr
Restfugtighed: 44%
Producent: LG

Der kan forekomme modeller vi ikke har stående indpakket på lager, men kun som udstilling i butik. Hvis det er tilfælde bestiller vi hurtigst muligt hjem eller vi sælger den fra butikken, dog ikke med nedslag.
Der tages forbehold for udsolgte varer, men I vil da blive kontaktet når vi møder ind i butikken.
Ønskes levering og opsætning gør vi gerne det på timeløn, skriv det i kommentarfeltet, og vi ringer og aftaler en tid med Jer.

Varenummer (SKU): W5J5TN3W Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

LG W5J5TN3W vaskemaskine

 

OPTIMAL VASK med 6 Motion Direct Drive

6 Motion Direct Drive-teknologien anvender et udvalg af de seks tromlebevægelser i de forskellige vaskeprogrammer for at tilpasse den tøjtype, der vaskes. Dette giver et intensivt vaskeresultat på den mest skånsomme måde.

FÆRRE VIBRATIONER, LAVERE LYDNIVEAU

Den direkte drevne motor i vores vaskemaskiner er holdbar, pålidelig og meget lydsvag. Færre bevægelige dele, færre vibrationer, mindre slid. Da vi ved, at det er en af de bedste vaskemaskinemotorer på markedet har vi 10 års motorgaranti på alle vores vaskemaskiner.

Smart og bekvemt med NFC

NFC Tag On giver dig mulighed for at hente nye vaskeprogrammer ned, såsom Uld, Babycare og Kold vask, til din smartphone. Tryk på NFC-ikonet for at installere programmet på din vaskemaskine. Der er op til 20 vaskeprogrammer til rådighed, udbuddet opdateres årligt. Med Smart Diagnosis kører du hurtigt fejlfinding på de fleste småproblemer.

Go to Top