Zanussi ZWF71440W vaskemaskine

DKK 5,599.00 DKK 3,699.00 inkl.moms

Type: Frontbetjent
Energiklasse: A+++
Kapacitet: 7 kg.
Centrifugeringsevne: B
Dimensioner: (DxBxH) 60x60x85
Vaskeevne: A
4 års garanti: Ja
Farve: Hvid
Centrifugering: 1400 omdr
Restfugtighed: 52%
Producent: Zanussi
EAN nr: 733254339882
Der kan forekomme modeller vi ikke har stående indpakket på lager, men kun som udstilling i butik. Hvis det er tilfælde bestiller vi hurtigst muligt hjem eller vi sælger den fra butikken, dog ikke med nedslag.
Der tages forbehold for udsolgte varer, men I vil da blive kontaktet når vi møder ind i butikken.
Ønskes levering og opsætning gør vi gerne det på timeløn, skriv det i kommentarfeltet, og vi ringer og aftaler en tid med Jer.

Varenummer (SKU): ZWF71440W Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Zanussi ZWF71440W vaskemaskine

BASIS VASKEMASKINE TIL DET LILLE BEHOV MED MULIGHED FOR UDSKUDT START

RENT TØJ PÅ KUN 30 MINUTTER? NEMT.

Nem måde at få dit tøj vasket på kun 30 minutter. QuickStart-programmet 30’@30° vælges automatisk – blot tryk på “start”.

HURTIG VASK PÅ 30 MINUTTER – GØR DET NEMT

Med 30’@30° vaskeprogrammet kan du vaske op til 3 kg let snavset tøj på kun 30 minutter ved 30 grader. Du skal blot dreje på knappen og vælge programmet – din vask er klar på en halv time.

VASKEMASKINEN, DER KØRER, NÅR DET PASSER DIG BEDST

Med Udskudt Start kan du forprogrammere programmet til at starte inden for 3,6 eller 9 timer, når det passer dig.

VASK DIT TØJ PÅ DEN HALVE TID

Få rent tøj, hurtigere. Denne maskine har en QuickWash-funktion, som reducerer vaskeprogrammet med op til 50 %.

Tekniske informationer

Specifikation

  • Skånsom tromle med beskyttende tromlemønster: Skånsom tromle som giver mindre slidtage på dit tøj, en mere skånsom vask og et forbedret vaskeresultat.
  • Mulighed for udskudt start: Fyld maskinen, vælg program – og udskyd starten, så det passer til din tidsplan: F.eks. så vasketøjet er klar, når du kommer hjem fra job – eller så maskinen arbejder om natten, hvor strømmen er billigst. Udskudt start er fleksibilitet i hverdagen.
  • Elektronisk balancekontrol: Altid i balance! Det elektroniske system til kontrol og korrektion af tromle i ubalance holder ganske nøje øje med vægtfordelingen i tromlen. Såfremt tøjet ikke er jævnt fordelt i tromlen, afbrydes den trinvise øgning af centrifugeringshastigheden, og maskinen går etapevis ned i centrifugerings hastighed indtil balancen i tromlen er genoprettet. Herefter øges hastigheden igen trin for trin. Alt sammen helt automatisk.
  • Overdoseringskontrol: En elektronisk overvågning af skumdannelsen i skyllene. Anti- skumsystemet bygger på en kombination af skyl og høje centrifugeringer mellem skyllene. Systemet indlægger helt automatisk ventepauser, hvis skumdannelsen bliver for stor. Systemet venter simpelthen med at skylle, til skum dannelsen igen har nået et acceptabelt niveau, og det kræver mindre vand. Der opnås altså et bedre skylleresultat med et langt mindre vandforbrug end tidligere.
  • Fuzzy-Logic mængdeautomatik : Overvåget vaskeproces med Fuzzy-Logic. Sensorer analyserer hele vaskeprocessen og optimerer det valgte vaskeprogram. Resultatet bliver renere vasketøj og minimalt forbrug af vand, energi og vaskemiddel.
  • Børnesikring: Låge og betjeningspanel fastlåses under vask. Dette forhindre at der ikke kan ændres program efter maskinen er startet.
  • Vaskeprogrammer: Start/pause, Bomuld, Bomuld øko, Syntetisk, Finvask, Uld/Håndvask, Mørkt tøj , Mix 20°C, Skyl, Tømning, Centrifugering, Strygelet, Genopfrisk 20 min, Jeans, 30 min kvikprogram: For altid at få den helt perfekte tøjvask, vil det være ideelt at maskinen har flere muligheder. Du kan naturligvis benytte standard programmerne, men visse stykker tøj og tekstiler, vil blive vasket mere

 

Go to Top